Menu

Nieuw avontuur is van start!

2 Comments


Op 29 juli begon ik op Papendal. Best spannend zo op jezelf wonen maar ik heb het heel erg naar mijn zin hier. De trainingen zijn heel pittig en elke training moet je weer 100% kunnen geven. Vandaag is de eerste dag van mijn derde week, ik begin al helemaal gewend te raken aan mijn nieuwe ritme hier.

30 augustus vlieg ik samen met de selectie naar Dublin om daar de Irish Junior Open te spelen. Ik heb er zin in en ben druk bezig met de voorbereidingen!

Ik houd jullie op de hoogte!!! 🙂

 

2 thoughts on “Nieuw avontuur is van start!”

  1. Tante Tilly en ome Paul schreef:

    Ziet er gezellig uit! Vooral die hond op de achtergrond -)

    Succes in Dublin!

  2. Spanjer schreef:

    Hoi Meike, ben blij dat je het naar je zin hebt. Succes .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *